Skip to main content
 

Home  Agrarische werkzaamheden  mest en compost  Tuin/park  Sloopwerk  Contact opnemen  nieuws   
Bietenteelt
Uienteelt
mest verspreiden
Granen/graszaadoogst
Bieten zaaien

Voor zaaien en oogsten van uw suikerbieten bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij beschikken over moderne machines. Het zaaien wordt gedaan met een in 2014 nieuw aangeschafte Kverneland Monopill SE 12 rijige elektrisch aangedreven zaaimachine. Deze machine is aangesloten op een Trimble GPS systeem waarmee de trekker automatisch stuurt en zorgt dat de zaaimachine geen overlap meer heeft en automatisch elementen aan en uit kan schakelen. Ook is het mogelijk in elke regel afzonderlijk de zaaiafstand in te stellen.
Bieten oogsten

Voor het oogsten van de bieten hebben wij een Holmer Terrados T3. Door een goede gewichtsverdeling en de brede banden in combinatie met hondengang kunnen wij de beschadiging van de bodem tot een minimum beperken.

Deze Holmer is uitgerust met de nieuwste technieken van nakopsystemen waarmee het blad geheel verwijderd kan worden zonder de biet te beschadigen. Ook nieuw op deze machine is dat alle rooielementen afzonderlijk in diepte versteld kunnen worden waardoor minder grond mee naar binnen wordt genomen met weinig grondtarra als resultaat. Hieronder een impressie van de machine aan het werk.
Overlaadwagen